CENTERET FOR MEDITATION OG CHANTING

Programmer

SATSANG er et program af ca. halvanden times varighed, hvor vi sammen lytter vi til Yoga filosofien og til visdomsord. Vi chanter og slutter af med meditation. Satsang betyder et møde med sandheden – din egen indre sandhed/visdom. Dybest set går programmet ud på at give dig mulighed for at få en oplevelse af dit eget indre Selv. Dyb healing finder sted.

Tidspunkter og indhold for Satsang finder du under KALENDER i hovedmenuen.

SHREE GURU GITA, er en Sanskritshymne, der synges hver morgen i mange ashrams, centre og private hjem. Det er en af de allervigtigste praksisser, hvor man bl.a. træner siddestilling, “one-pointedness“, fokus, samtidig med at der synges hellige mantraer. Denne praksis renser alle chakraerne og balancerer dem, fjerner forhindringer på den spirituelle vej og fører den praktiserende direkte mod oplysning.

SEVA DAGE.  Af og til afholder vi en dag, hvor Foreningens medlemmer får mulighed for sammen at praktisere SEVA, Uselvisk Arbejde, oftest i en weekend. Vi starter med at chante Shree Guru Gita, efterfulgt af morgenmad og derefter praktiserer vi Seva. Vi chanter dernæst “frokost chant” i ca. en halv time med efterfølgende frokost. Typisk afholdes derefter Satsang og/eller en yoga-klasse som afslutning ud på eftermiddagen. Denne dag er en fantastisk mulighed for at gå i dybden med det at praktisere og at være i et højnet energiniveau over længere tid.

INTENSIVES er  heldagsprogrammer hvor vi chanter og mediterer fra morgen til aften. Herudover går vi i dybden med diverse emner. Under programmet får man mulighed for at modtage spirituel indvielse/vækkelse). Intensives betragtes som meget vigtige på den spirituelle vej, vi følger i Centeret.